8 valódi ok

8 valódi ok hogy elindítsd az online otthoni vállalkozásodat és elkezd uralni az életedet 1. Rendezd az adósságaidat. A magyarok többsége hatalmas adósságot cipel magával hónapról-hónapra. 53 háztatásból 1 megy tönkre. Ezek 80%-a el tudta volna kerülni havi kb. 40-60 ezer Ft plussz jövedelemmel.

2. Tölts több időt a családoddal. Az emberek 49%-a többet dolgozik 40 óránál hetente. Uralni az életed azt jelenti, hogy a saját főnököd vagy és Te osztod be az idődet.

3. Takarékoskodj a nyugdíjas éveidre. Általában a magyarok az addigi jövedelmük 40%-át kapják meg, mint amikor dolgoztak. És ez az összeg várhatóan csak csökkenni fog. Elég lesz ennyi?

4. Tégy hosszú nyaralásokat. A nyaralással töltött napok száma évente egyre kevesebb Magyarországon.

5. Rakj félre a rossz napokra. Hazánkban a lakosság 17 százaléka gondolja úgy, hogy a következő 12 hónapban félre tud tenni. A többi kelet- és közép-európai országban 2009-ben jelentősen csökkent azok aránya, akik hajlandóságot éreznek a megtakarításra és mindezt meg is tudják tenni.

6. Gyorsan fizesd ki a hiteleidet. 

7. Légy egy háztartásbeli vagy engedd meg a hitvesednek ezt. Az elmúlt nyolc évben csökkent azok aránya, akik szerint a dolgozó anya ugyanolyan szoros kapcsolatban lehet gyerekeivel, mint a nem dolgozó.


Töltsd ki a kérdőívünket ha további infókat szeretnél!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése